tisdag 25 juni 2013

Tävling!

Lördagen den 6 juli anordnar vi i MSK "småkarpstävling" i Stecedammarna. Tävlingen kommer pågå mellan 09.00 - 16.00 och anmälningsavgiften är 100 kr, vilket betalas kontant på plats. Mest karp viktmässigt vinner och vinnaren tar hem hela potten. Inbjudan går i första hand ut till medlemmar i klubben, men alla är välkomna, så sprid gärna denna information till andra som kan vara intresserade. Med "småkarpstävling" menas att enbart karp upp till 3 kg är inkluderade i tävlingen, om större exemplar fångas så ska de varsamt sättas tillbaka. Medtag eget keepnet eller annan typ förvaring för karpen under tävlingen.

Under den senaste tiden har det kommit in mycket positiva indikationer från personer som fiskat i dammarna. Med tävlingen hoppas vi få en bra bild av hur mycket småkarp det finns kvar i dammarna och samtidigt ta bort mycket karp. Det verkar äntligen som att vi håller på att vända situationen i dammarna till det bättre.

Vi hoppas på en stor uppslutning på tävlingen. Då kan vi tillsammans göra en stor insats för dammarna och samtidigt få en stor prissumma att tävla om!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar